Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:

Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Kroatië zomer 2016

Welkom in Kroatië / Beleef Kroatië  / Kroatië zomer 2016
zomer-kroatie

Kroatië zomer 2016

Het is inmiddels wel duidelijk dat de zomer voorbij is. Gelukkig heeft de Drone Club deze prachtige beelden geschoten zodat we weer even kunnen wegdromen over de zomer en natuurlijk Kroatië(!). Dit relatief kleine land heeft ook dit jaar de harten van veel bezoekers gestolen. Door een divers aanbod van activiteiten, natuur, musea en stranden is Kroatië uiterst geschikt voor alle type vakanties.

`` Een prachtig en veelzijdig land ``

Kroatië vakantie
Op slechts 1300km rijden kom je de eerste kustplaats tegen aan de Adriatische Zee in Kroatië en is daarmee uiterst geschikt voor een autovakantie. Wil je liever vliegen en een auto huren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Kroatië ligt centraal tussen Oost, West, Midden-Europa en de zuidelijke kant van het Middellandse Zeegebied. Het rijke culturele erfgoed gaat veel verder dan de vele musea, kathedralen en kerken. De meeste bekende bezienswaardigheden zijn de stadsmuren van Dubrovnik, het Romaanse historische centrum van Trogir en het Nationaal Park Plitvice-meren. Het immaterieel cultuurerfgoed bevat Klapa-koortjes, handgemaakt kantwerk en traditioneel houten speelgoed in de regio Zagorje.

Zomer 2017?
Wil jij weten wat je aankomende zomer in Kroatie kunt beleven? Schrijf je dan in op op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Zoek je alvast een accommodatie voor de zomer van 2017? Neem dan hier vrijblijvend contact op.

No Comments
Leave a Comment